Panthermica

Η βιοαιθανόλη είναι ένα βιοκαύσιμο που παράγεται από φυτικές πρώτες ύλες, όπως το καλαμπόκι, το ζαχαροκάλαμο και άλλα γεωργικά προϊόντα. Είναι μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που καίγεται καθαρά, χωρίς να παράγει καπνό, αιθάλη ή τοξικές εκπομπές.

Τι είναι η βιοαιθανόλη; Αξίζει άραγε να επενδύσετε σε κάποιο τζάκι βιοαιθανόλης; Ισχύει ότι προσφέρουν μια οικολογική και μοντέρνα εναλλακτική στις παραδοσιακές λύσεις θέρμανσης; Αν αυτές είναι μερικές ερωτήσεις στις οποίες ψάχνετε απαντήσεις, μείνετε στο blog μας γιατί μπορεί τα τζάκια βιοαιθανόλης να φαίνονται απλά στη χρήση τους, υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για αυτά. Ας ρίξουμε μαζί μια πιο προσεκτική ματιά στα τζάκια βιοαιθανόλης και ας ανακαλύψουμε όλα όσα κρύβουν!

Τι είναι η Βιοαιθανόλη;

Η βιοαιθανόλη είναι ένα βιοκαύσιμο που παράγεται από φυτικές πρώτες ύλες, όπως το καλαμπόκι, το ζαχαροκάλαμο και άλλα γεωργικά προϊόντα. Είναι μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που καίγεται καθαρά, χωρίς να παράγει καπνό, αιθάλη ή τοξικές εκπομπές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης Βιοαιθανόλης

–  Η καύση της βιοαιθανόλης παράγει μόνο νερό και διοξείδιο του άνθρακα σε χαμηλά επίπεδα, παρόμοια με την αναπνοή ενός ανθρώπου.
–  Σε αντίθεση με τα ορυκτά καύσιμα, η βιοαιθανόλη προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, μειώνοντας έτσι την εξάρτησή μας από μη ανανεώσιμους πόρους.
–  Η βιοαιθανόλη είναι εύκολη στην αποθήκευση και στη χρήση της, καθιστώντας την ιδανική για οικιακή χρήση.

Γιατί να επενδύσω σε ένα Τζάκι Βιοαιθανόλης

1. Τα τζάκια βιοαιθανόλης δεν χρειάζονται καμινάδα ή ειδικό εξαερισμό, κάνοντας την εγκατάστασή τους απλή και γρήγορη.
2. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε χώρο χωρίς την ανάγκη κατασκευαστικών εργασιών, είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
3. Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών, προσφέροντας μια σύγχρονη και κομψή λύση θέρμανσης για κάθε σπίτι.
4. Πολλά τζάκια βιοαιθανόλης διαθέτουν συστήματα ασφαλείας που διασφαλίζουν ότι η καύση γίνεται με ασφάλεια.

Τι πρέπει να ξέρω για τα Τζάκια Βιοαιθανόλης;

Ο χρόνος καύσης των τζακιών βιοαιθανόλης εξαρτάται από το μέγεθος του δοχείου βιοαιθανόλης και τη ρύθμιση της φλόγας. Συνήθως, ένα λίτρο βιοαιθανόλης καίγεται για 4-5 ώρες. Η κατανάλωση της βιοαιθανόλης εξαρτάται φυσικά από τη συχνότητα και τη διάρκεια χρήσης. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καύσιμο υψηλής ποιότητας για καλύτερη απόδοση και μέγιστη ασφάλεια. Όσον αφορά τη συντήρηση τους, τα τζάκια βιοαιθανόλης χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση, καθιστώντας τα πολύ πρακτικά για καθημερινή χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίζετε τακτικά τα δοχεία του καυσίμου και τις επιφάνειες του τζακιού.

Τι πρέπει να ξέρω για τα Τζάκια Βιοαιθανόλης;

Ο χρόνος καύσης των τζακιών βιοαιθανόλης εξαρτάται από το μέγεθος του δοχείου βιοαιθανόλης και τη ρύθμιση της φλόγας. Συνήθως, ένα λίτρο βιοαιθανόλης καίγεται για 4-5 ώρες. Η κατανάλωση της βιοαιθανόλης εξαρτάται φυσικά από τη συχνότητα και τη διάρκεια χρήσης. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καύσιμο υψηλής ποιότητας για καλύτερη απόδοση και μέγιστη ασφάλεια. Όσον αφορά τη συντήρηση τους, τα τζάκια βιοαιθανόλης χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση, καθιστώντας τα πολύ πρακτικά για καθημερινή χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίζετε τακτικά τα δοχεία του καυσίμου και τις επιφάνειες του
τζακιού.

 

Xaralyn Santos Burner L

 

Με λίγα λόγια, τα τζάκια βιοαιθανόλης αποτελούν μια πρωτότυπη, οικολογική και πρακτική λύση για την προσθήκη θερμότητας και μιας καταπληκτικής ατμόσφαιρας στον χώρο σας. Η ευκολία χρήσης, η ασφάλεια και ο μοντέρνος σχεδιασμός τους, τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι.

Στην Panthermica διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από τζάκια κάθε είδους αλλά και βιοαιθανόλης. Ανακαλύψτε τα και δώστε στο σπίτι σας την ζεστασιά και την κομψότητα που του αξίζει!

Είμαστε εδώ για εσάς για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή για τους χώρους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνατε στο 2310569071 ή μέσω e-mail στο info@panthermica.gr!