Προφίλ

Η εταιρεία PANTHERMICA ιδρύθηκε στα μέσα του 2004 με σκοπό την εμπορία ενεργειακών τζακιών . Γρήγορα προχώρησε στην παραγωγή των δικών της προιόντων από τα μέσα του 2005. Ο σκοπός της εταιρείας ήταν και έίναι η παροχή λύσεων υψηλών απαιτήσεων , υψηλής ποιότητας με γνώμονα την αξιοπιστία. Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή πορείας της έχει προχωρήσει στην παραγωγή ηλιακών συστημάτων , ηλιακών θερμοσιφώνων, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, ηλιακών συλλεκτών, μποιλέρ , μποιλέρ λεβητοστασίων , δοχείων αδράνειας.

Η μεγάλη εμπειρία της , και το άρτιο καταρτισμένο προσωπικό της μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για τις απαιτήσεις σας και να διασφαλίσει την άρτια λειτουργία των συστημάτων της. Ολά τα προιόντα της Panthermica πληρούν όλες τις προδιαγραφές , και φέρουν την σύμανση CE . Μάλιστα τα ενεργειακά τζάκια PANTHERMICA έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα και τις αποδόσεις τους από τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο οίκο πιστοποιήσεων RRF Germany. Η εταιρεία εξυπηρετεί χονδρική και λιανική, στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στηρίζει τον επαγγελματία, έχοντας σε διαρκή παρακαταθήκη όλα τα προϊόντα. Παράλληλα, βελτιώνει συνεχώς τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι ότι αντιμετωπίζουμε τον κάθε επαγγελματία με συνέπεια και υπευθυνότητα, ενημερώνοντάς τον σωστά για το οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί, για τις εξειδικευμένες τεχνικές τοποθέτησης και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το άριστο επίπεδο παραγωγής.

Το PANTHERMICA.GR αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας , σκοπός του οποίου είναι η άμεση ενήμερωση του κοινού και του επαγγελματία, παρέχοντας πληθώρα πληροφορίων και άμεση αγορά των προιόντων της.

Παράλληλα έχει προβεί σε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού , με γνώμονα την εισαγωγή υψηλής ποιότητας προιόντων όπως η Ολλανδικη εταιρεία ενεργειακών τζακιων ξύλου και τζακιών αερίου KALFIRE, η Αγγλική εταιρεία ξυλόσόμπων Charnwood , η Σλοβάκικη εταιρεία λεβήτων ξύλου και λεβήτων πέλλετ VIGAS και την Σουηδική εταιρεία λέβητων ξύλου και λέβητων πέλλετ EFFECTA.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας , για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή χρειάζεστε.