Panthermica

Επιπλέον, είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να μεταφέρεις την εορταστική διάθεση στο χώρο σου και να ομορφύνεις την καθημερινότητα σου.

1. Στόλισε το τζάκι αερίου σου, με Γιρλάντες. Μία εντυπωσιακή γιρλάντα, θα δώσει μία γιορτινή διάθεση, όχι μόνο στο τζάκι σου αλλά και στον υπόλοιπο χώρο. Για να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι ταιριάζει με την υπόλοιπη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου, προτίμησε άσπρη, ασημί ή χρυσή γιρλάντα.

2. Φώτισε το τζάκι σου με λαμπάκια. Τα φωτάκια μοιάζουν με μικρά αστέρια και θα τραβήξουν αμέσως όλα τα βλέμματα. Τοποθέτησε τα είτε περιμετρικά, είτε στο εσωτερικό του τζακιού, για να ενισχύσεις τη γιορτινή διακόσμηση.

3. Διακόσμηση με ένα γιορτινό στεφάνι. Το στεφάνι είναι μία πολύ όμορφη ιδέα για τη γιορτινή διακόσμηση τζακιού στο σπίτι σου και όχι μόνο. Μπορείς να το διακοσμήσεις με μπάλες σε όποιο χρώμα θες, κουκουνάρια, φιογκάκια, αστέρια, λαμπάκια κλπ. Γενικότερα τα στεφάνια, είναι ένας εύκολος τρόπος να διακοσμήσεις όμορφα το τζάκι σου, όλο το χρόνο.

4. Extra λάμψη με διακοσμητικά κεριά Μη διστάσεις να διακοσμήσεις το τζάκι σου με κεριά. Μπορείς να τα τοποθετήσεις εσωτερικά δημιουργώντας διάφορα σχέδια. Σε περίπτωση βέβαια που θες να ανάψεις το τζάκι σου αυτές τις γιορτινές μέρες, καλύτερο είναι να τα τοποθετήσεις στο πάνω μέρος. Προτίμησε μονόχρωμα κηροπήγια ή με διάφορα κομψά σχέδια, για να διακοσμήσεις το πλαίσιο του τζακιού.