Panthermica

Το γεγονός αυτό, δίνει το πλεονέκτημα στον χρήστη – υποψήφιο αγοραστή, να μπορεί, όπως και κάθε άλλο προϊόν που πωλείται στο Διαδίκτυο, να συγκρίνει εύκολα και να αγοράζει γρήγορα και απλά το ενεργειακό τζάκι των ονείρων του.

Οι τεχνικές προδιαγραφές, είναι εκείνες που βοηθούν τον υποψήφιο αγοραστή, καταρχήν να καθορίσει ποια από τα ενεργειακά τζάκια, ταιριάζουν και καλύπτουν τις ανάγκες του. Είτε πρόκειται απλά για την αναφορά στη διάσταση, είτε πρόκειται για την ισχύ του, κατά την επιλογή ενός τζακιού, ο χρήστης πρέπει να λάβει τις προδιαγραφές, σοβαρά υπόψιν του.

Ένα δεύτερο κριτήριο κατά την αγορά, είναι ασφαλώς και η τιμή. Τα περισσότερα eshops διαθέτουν φίλτρο τιμής ή ταξινομούν τα προϊόντα τους, ανάλογα με την τιμή. Έτσι διευκολύνεται ο υποψήφιος αγοραστής, έχοντας από πριν καθορίσει το budget του, να περιορίσει τα αποτελέσματα και να μην «χαθεί» στη μεγάλη γκάμα των τζακιών που συνήθως διαθέτει ένα eshop.

Ένα ακόμα κριτήριο, αν και σπανιότερα λειτουργεί καταλυτικά σε σχέση με τα προηγούμενα δύο, είναι και οι τρόποι πληρωμής. Επειδή συνήθως ένα ενεργειακό τζάκι κοστίζει αρκετά χρήματα, πολλοί αγοραστές, φοβούμενοι την αγορά με πιστωτική κάρτα, προχωράνε στην ολοκλήρωση της αγοράς επιλέγοντας την αντικαταβολή. Εκείνοι δε, που δεν φοβούνται και κάνουν χρήστη των πιστωτικών καρτών, εκμεταλλεύονται τις ευκολίες που τους παρέχουν τα περισσότερα καταστήματα στο Διαδίκτυο και προχωρούν στην αγορά του τζακιού, επιλέγοντας πληρωμή με δόσεις.

Τέλος, αυτό που δεν πρέπει να προβληματίζει κανέναν υποψήφιο αγοραστή, είναι η διαδικασία της αποστολής στον χώρο του. Τον ρόλο του κομιστή, σε αυτή τη περίπτωση έχουν αναλάβει οι μεταφορικές εταιρίες. Μπορεί, το ενεργειακό τζάκι να μην δύναται να μεταφερθεί όπως μία μικρή ηλεκτρονική συσκευή με κούριερ, αλλά οι μεταφορικές εταιρίες, έχουν αναλάβει τον ρόλο τους και εξυπηρετούν όλους τους πελάτες μας.