Ενεργειακή Σόμπα Charnwood Skye 7

Ενεργειακές Σόμπες Ξύλου Charnwood

Ενεργειακή Σόμπα Charnwood Skye 7

Η ενεργειακή σόμπα Skye 7 είναι η τελευταία προσθήκη της Charnwood στην εξαιρετικά καθαρή σειρά Skye. Εξίσου προσεγμένη σε στυλ και λειτουργικότητα, η Skye έχει μια ανανεωτική αισθητική σχεδιασμού, κλασικά μινιμαλιστική με ήπια μοντέρνα αιχμή.

Ενώ η Skye 7 είναι πολύ εύκολη στη χρήση (ένας απλός διακόπτης ώθησης / έλξης), η πρωτοποριακή τεχνολογία πίσω από το περίβλημα από χυτοσίδηρο διασφαλίζει ότι ο χρήστης έχει την καλύτερη απόδοση από την καύση του καυσίμου.

CharnwoodCharnwood
3022.78

Ενεργειακή Σόμπα Charnwood Skye 7

 
 3.022,78 €
ΞύλοΞύλο
SKU charnwood-country-skye7

test

Άμεσα Διαθέσιμο (Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες)

Ενεργειακές Σόμπες Ξύλου Charnwood !!

Ενεργειακή Σόμπα Charnwood Skye 7 !!ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

100% εγγυημένη ποιότητα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

2310 569071

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ενεργειακές Σόμπες Ξύλου Charnwood !! Ενεργειακή Σόμπα Charnwood Skye 7

Η ενεργειακή σόμπα Skye 7 είναι η τελευταία προσθήκη της Charnwood στην εξαιρετικά καθαρή σειρά Skye.

Εξίσου προσεγμένη σε στυλ και λειτουργικότητα, η Skye έχει μια ανανεωτική αισθητική σχεδιασμού, κλασικά μινιμαλιστική με ήπια μοντέρνα αιχμή.

Ενώ η Skye 7 είναι πολύ εύκολη στη χρήση (ένας απλός διακόπτης ώθησης / έλξης), η πρωτοποριακή τεχνολογία πίσω από το περίβλημα από χυτοσίδηρο διασφαλίζει ότι ο χρήστης έχει την καλύτερη απόδοση από την καύση του καυσίμου.

Μία από τις πιο καθαρές, οικολογικές σόμπες στην αγορά. Η σόμπα έχει ελεγχθεί ανεξάρτητα και επιτυγχάνει εξαιρετικές αποδόσεις κατά την καύση ξύλου ή ορυκτών καυσίμων, διατηρώντας παράλληλα πολύ χαμηλά επίπεδα σωματιδίων. Καλύπτει και υπερβαίνει κατά πολύ τα αυστηρά πρότυπα που ορίζονται για το Ecodesign 2022 και εξαιρείται από το Defra, επιτρέποντας την καύση ξύλου σε περιοχές ελέγχου καπνού.

Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου CHARNWOOD είναι προιόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης. Είναι αποτέλεσμα πολυετών μελετών και δοκιμών , με αποτέλεσμα να είναι σήμερα στην κορυφή , των ενεργειακών σομπών ξύλου καθαρής και αποδοτικής καύσης , φιλικότατες προς το περιβάλλον. Οι ενεργειακές σόμπες CHARNWOOD , είναι σχεδιασμένες και ελεγμένες βάση του προτύπου EN 13240:2001, πιστοποιόντας τις πολύ υψηλές αποδόσεις τους , την ασφάλεια, το σχεδιασμό και την κατασκεύη τους. Οι σόμπες CHARNWOOD συνοδεύονται απο 10 έτη ΕΓΓΥΗΣΗ!

Οι σόμπες CHARNWOOD έχουν ένα επανασταστικό και πατενταρισμένο σύστημα διοχέτευσης του οξυγόνου στο χώρο καυσής και γενικότερασ στη διαχείριση του. Χρησιμοποιούν 4 διαφορετικές χώρους - διαδρομές του οξυγόνου προς το χώρο καύσης, στα ιδανικά σημεία του χώρου καύσης έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτως έλεγχος και εξτρα απόδοση.

Πρώτευον αέρας για τον κύριο έλεγχο της ένταση της καύσης.

Δευτερεύων αέρας για να διατηρεί το τζάμι της σόμπας καθαρό καθώς και για την δευτερεύουσα καύση.

Τριτευών αέρας για την αύξηση της απόδοσης της καύσης.

Τέταρτη διαδρομή αέρα, η οποία μειώνει την συμπύκνωση των καυσαςρίων κατά την μεταμεσονύχτια καύση, μεγαλώνοντας το διάστημα ανεφοδιασμού.

Oι σόμπες CHARNWOOD το ονομάζουν 'QUATTROFLOW AIR MANAGEMENT SYSTEM' Επίσης τα περισσότερα μοντέλα μπορόυν να εφοδιαστούν με τη βάση καύσης πολλαπλών καυσίμων , ξύλου - COAL .

Σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ 8 χρωμάτων !!! Ετσι ώστε να δέσει με το χώρο το δυνατόν καλύτερα, και να ικανοποιησει όλες τις διακοσμητικές τάσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα όμοιο με το να ζεσταίνεις το χώρο σου με μία σόμπα ενεργειακή ξύλου CHARNWOOD !!!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΟ Βάρος σε Κιλά
177.000000
Κατασκευαστής
Charnwood
Χώρα Προέλευσης
Ηνωμένο Βασίλειο
Εγγύηση Προμηθευτή
10 χρόνια
Ισχύς KW
6-10 KW
Συνολική Θερμική Ισχύς
7 KW
Μήκος ξύλου Καύσης
16” (406mm) max - 14” (355mm)
Εγγύηση Προμηθευτή
10 χρόνια
Δευτερογενή Καύση
Ναι
Θερμαινόμενος Χώρος MAX
50 τ.μ.
Απόδοση
84%
Τριτογενής Καύση
Ναι
Πρωτεύον Καύση
Ναι
Κατανάλωση
2.48 kg/h
Διατομή Καμινάδας
Φ76
Χώρα Κατασκευής
Ηνωμένο Βασίλειο
Πλακάκια ανά συσκευασία
2
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Ενεργειακή Σόμπα Charnwood Skye 7

ΑΡΧΕΙΑ
VIDEO