Τζάκι Αερίου Kalfire GP110/55C

Τζάκι Αερίου Kalfire GP110/55C

 

ΑέριοΑέριο
SKU KALFIREGP110/55C

test

Άμεσα Διαθέσιμο (Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες)

Τζάκια Αερίου του κορυφαίου οίκου KALFIRE !!! Τζάκι Αερίου KALFIRE GP110/55CΤζάκια Αερίου του κορυφαίου οίκου KALFIRE !!! Τζάκι Αερίου KALFIRE GP110/55C

Ένας από τους καλύτερους και ίσως ο καλύτερος και πληρέστερος κατασκευαστικός οίκος εστιών αερίου και ξύλου , ο οίκος KALFIRE Ολλανδίας.

Τα τζάκια αερίου της KALFIRE σου δίνουν την πραγματική εμπειρία της καύσης του ξύλου συνδυάζοντας υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικούς και ψηφιακούς μηχανισμούς υψηλές αποδόσεις , διασφαλίζοντας ευκολία στη χρήση και ασφάλεια. Τα τζάκια αερίου προσφέρουν ρεαλιστικές φλόγες, ένα μοντέρνο σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση και υψηλές αποδόσεις. Τα τζάκια της KALFIRE δένουν με τον εσωτερικό χώρο σας με τέλειο τρόπο, αναλόγως την σχεδιαστική και διακοσμητική άποψη σας, χάρη στον σχεδιασμό τους.

H KALFIRE φημίζεται και διαπρέπει για τον καθαρό και λιτό σχεδιασμό , χωρίς μεταλλικά πλαίσια γύρω από το τζάμι. Έτσι προσφέρει καθαρή θέα προς τις φλόγες από όλες τις γωνίες , Clear View. Η τέλεια καύση των εστιών KALFIRE διατηρούν το τζάμι καθαρό , δίνοντας με αυτό τον τρόπο θέα χωρίς εμπόδια της φωτιάς.

Οι εστίες αερίου KALFIRE , είναι εξοπλισμένες με τον καινοτόμο καυστήρα 3D Burner ή με τον πατενταρισμένο Prestige Burner.

Ο καυστήρας 3D Burner με βάθος 10 εκατοστών !!! δίνει εντυπωσιακό βάθος στις φλόγες. Η κεραμική βάση που χρησιμοποιείται στον καυστήρα διατηρεί σταθερό ύψος στις φλόγες , τέλεια καύση και εξαιρετικό παιχνίδασμα των φλογών.

Ο καυστήρας Prestige Burner , είναι καινοτόμος , πατενταρισμένος και παράγει φλόγες απίστευτα ρεαλιστικές. Ο καυστήρας εκτείνεται κατα μήκος των διακόσμητικών ξύλων των εστιών , έτσι ώστε να έχουμε την εντυπωσιακή αίσθηση ότι οι φλόγες αναδύονται μέσα από τα ξύλα!!! για ακόμα πιο ρεαλιστική φωτιά.

Λειτουργόντας τα τζακια αερίου KALFIRE στην λειτουργία ECO-MODE , έχουμε εξοικονόμηση 40% στην κατανάλωση αερίου, χωρις περιορισμούς στον αισθητικό αποτέλεσμα.

Επίσης προαιρετικά μπορούμε να χρησιμοποιησούμε το Natural Spark Generator ( NSG) σε συνδυασμό με τους καυστήρες PRESTIGE , σύστημα πρωτοποριακό ,που προσομειώνει τα σκασίματα του ξύλου καθώς αυτό καίγεται!!!

Επίσης στον προαιρετικό εξοπλισμό η τεχνολογία HYBRID - LED Lighting στη βάση του καυστήρα PRESTIGE . Μας δίνει ακόμα ρεαλιστικότητα στην καυση των ξύλων, δίνοντας μας την δυνατότητα επιλογής τριων προγραμματών ετσι ωστε να το διαμορφωσουμε κατ'επιλογή μας. Ενα σημαντικό πλεονέκτημα είναι οτι μπορούμε να χρησιμοποιούμε το τζάκι αεριoυ KALFIRE και τις θερμές ημέρες του χρόνου , χώρις να απαιτείται το αναμμά του με αέριο , αλλά προσφεροντας μας μια ευχαριστη ατμόφαιρα στο χώρο μας , χωρις κατανάλωση αερίου και παραγωγής θερμότητας!

Το iMatch τηλεχειριστήριο είναι στο βασικό εξοπλισμό όλων των τζακιών αερίου , έτσι έχετε την δυνατότητα με το πάτημα ένος κουμπιού να ανάβετε και να σβήνετε το τζάκι καθώς και να ελέγχετε την ένταση της καύσης/φλόγας.

Για να μπορείτε να καθαρίζετε το τζάμι του τζακιού , η KALFIRE σας παρέχει με το πατενταρισμένο EASY DOOR SYSTEM , να μπορείτε να καθαρίζετε το τζάκι με πολύ μεγάλη ευκολία.

Anti-Reflective Glass , προαιρετικά μπορούμε να τοποθετησουμε , τα κεραμικά τζάμια νέας τεχνολογίας ( μόνο στα τζάκια μίας όψης) με την δυνατοτητα της μη υπάρξης κατοπτρισμού , δηλάδη το τζάμι να μην είναι ορατό λόγω της ιδιοτητας του! KALFIRE διαρκώς καινοτομεί.

Η KALFIRE, στο προαιρετικό εξοπλισμό σας παρέχει το iMatch Interface που σας δίνει την δυνατότητα μέσω των δωρέαν εφαρμογών για Android ή για Apple να χρησιμοποιήτε το τζάκι από το smartphone ή το table σας. Επίσης εάν το σπίτι σας υποστηρίζει διασύνδεση , SMART HOME , πολύ ευκολα μπορείτε να συνδέσετε και τις λειτουργίες του τζακιού.

Έχετε την δυνατότητα πολλών επιλογών διακοσμητικών υλικών και και εσωτερικής επένδυσης της εστίας.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής αεροθαλάμου της εστίας για την μεταφορά της θερμοτητας σε αλλους χώρους και δωμάτια .

Πάντα στη διάθεση σας για οποιαδηποτε απορία σας.

Η KALFIRE σας εγγυάται υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Ο κορυφαίος κατασκευαστής Εστιών Αερίου και Ξύλου!!

KALFIRE . DO NOT COMPROMISE.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ Βάρος σε Κιλά
193.000000
Ενεργειακή κλάση
Α
Απόδοση
82%
Τύπος Τζακιού
Δύο Όψεων
Συνολική Θερμική Ισχύς
8,8 KW
Διατομή Καμινάδας
Φ 130/200
Κατανάλωση
0,73 m3 /h
Διαστάσεις
1500mm x 1266mm x 550mm (Υ x Π x Β)
Εγγύηση Προμηθευτή
3 χρόνια

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Τζάκι Αερίου Kalfire GP110/55C