Ενεργειακό Τζάκι KALFIRE W100/61F

Ενεργειακό Τζάκι KALFIRE W100/61F

 

ΑέριοΑέριο
SKU KALFIRE W100/61F

test

Άμεσα Διαθέσιμο (Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες)

Τζάκια Αερίου του κορυφαίου οίκου KALFIRE !!! Τζάκι Αερίου KALFIRE W100/61FΕνεργειακά Τζάκια του κορυφαίου οίκου KALFIRE !!! Ενεργειακό Τζάκι KALFIRE W100/61F

KALFIRE Τα Καλύτερα Ενεργειακά Τζάκια !!!! Υψηλής Ποιότητας - Απόδοσης !!! Ενεργειακό Τζάκι KALFIRE W100/61F 10 Σημαντικά Πλεονεκτήματα των Ενεργειακών Τζακιών της KAL-FIRE

Μεγάλη και καθαρή οπτική της φλόγας και των ξύλων καθώς το τζάμι είναι σε ένα σχεδόν αόρατο πλαίσιο , μοναδικό και πατενταρισμένο.

Ρυθμιζόμενη ένταση - καύση του ενεργειακού τζακιού , η οποία επιτυγχάνεται χάρη στην άριστη εφαρμογή του τζαμιού κατά το κλείσιμο. Το τζάκι μας δίνει επίσης τη δυνατότητα μέσω ένος διακόπτη να επέμβουμε και να αυξομειωνούμε την ένταση του.

Σύστημα καθαρού τζαμιού , προεγκατεστημένο στο ενεργειακό τζάκι.

Εύκολο άναμμα του τζακιού, το οποίο επιτυγχάνεται χάρη στον ενσωματωμένο θερμοστάτη που ελέγχει το οξυγόνο της καύσης, πετυχαίνοντας γρήγορο άναμμα του τζακιού , έχοντας πολύ ωραίο παιχνίδισμα των φλογών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ανεξάρτητο σύστημα καύσης - παροχής οξυγόνου του τζακιού , από τον χώρο που είναι εγκατεστημένο, εφόσον το ενεργειακό τζάκι δουλεύει με κλειστή πόρτα. Μία πατενταρισμένη περσίδα εμποδίζει τον εξωτερικό αέρα να κρυώνει το χώρο όπως γίνεται στα περισσότερα ενεργειακά τζάκια.

Τα ενεργειακά τζάκια της Kal-fire πληρούν της αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων (DIN+), επιτυγχάνοντας υψηλές αποδόσεις και χαμηλούς ρύπους.

Εύκολο στο καθάρισμά του τζαμιού σύστημα , με ανάκληση .

Επιλογή 3ων διαφορετικών επενδύσεων για το εσωτερικού του τζακιού , κεραμικό(skamol) , μεταλλικό (lamella) , και πυκνές μεταλλικές ρίγες(design).

Μοναδικός σχεδιασμός , ειδικοί μηχανισμοί για την διαχείριση της καύσης και το παιχνίδισμα της φλόγας του τζακιού.

Καθαρές γραμμές και γύρω από το τζάκι καθώς δεν απαιτούνται χειριστήρια , χερούλια κτλ. Δίνεται έμφαση στο σχεδιασμό και στο μινιμαλισμό της κατασκευής έτσι ώστε να δέσει χωρίς προβλήματα με το χώρο που θα εγκατασταθεί.

H Panthermica σας παρέχει προϊόντα αξιόπιστα , ποιότητας και αποδόσεων.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ Βάρος σε Κιλά
287.000000
Κατασκευαστής
KALFIRE
Ενεργειακή κλάση
Α
Απόδοση
80%
Τύπος Τζακιού
Μίας Όψης
Συνολική Θερμική Ισχύς
17,6 KW
Διατομή Καμινάδας
Φ250
Κατανάλωση
2,8 κιλά / ώρα
Διαστάσεις
2028mm x 1221mm x 587mm (Υ x Π x Β)
Εγγύηση Προμηθευτή
3 χρόνια

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Ενεργειακό Τζάκι KALFIRE W100/61F